Nl - Fr - En - De
Nieuws
Contact

DRY & GREEN

International BVBA

Swinnenwijerweg 12
B-3600 Genk - Belgium
Tel: +32 (0)89 / 24 .80 .81
Fax: +32 (0)89 / 24 .80 .86
Email: info@dryandgreen.com


Newsletter
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

CONTACT

De juiste aanpak van begin tot eind …

Wij nemen de tijd om u persoonlijk te ontmoeten, te ontdekken wat uw behoeften zijn en u te helpen om de vloer te krijgen die u wilt.

U kunt bij ons uiteraard terecht voor een schriftelijke offerte met zeer scherpe marktprijzen, maar we gaan nog verder dan dat. Als u een specifiek ontwerp in gedachten hebt, maken we helemaal gratis een voorbeeld van de afgewerkte vloer om u een zo goed mogelijk idee te geven van hoe uw vloer er zal uitzien.

Uw vloer in de handen van professionals

Omdat het maken van een specifiek vloeroppervlak of profiel gespecialiseerde technieken vereist door alle betrokkenen, delen we onze ervaring met uw aannemer, betonstorter of vloerspecialist om u een uitstekend resultaat te bieden.

Tijdens de productie houden we u op de hoogte van de voortgang en doen we er alles aan om uw deadlines te halen. We gebruiken de beste middelen en materialen uit de hele wereld en combineren ze met nauwgezette aandacht om een echte ambachtelijke kwaliteitsvloer te produceren waar u nog jaren van zult houden.

Al ons gereedschap werkt stofarm zodat andere vakwerkers geen hinder van ons ondervinden en uw bouwplannen op schema blijven.

Maar dat is nog niet alles. Eén telefoontje en we staan voor u klaar om reparaties uit te voeren of gewoon om advies te geven over reiniging en onderhoud.

 

Verplichte velden