Nl - Fr - En - De

DIAMANT GEPOLIJST BETON

U hebt wel al eens een betonvloer zien liggen in een groothandel of een gepolijste en gekleurde betonvloer in uw lievelingscafé. Steeds meer aannemers, architecten en gebouwbeheerders ontdekken de vloer waarnaar ze al jaren op zoek zijn.  Een vloer die erg slijtvast is, makkelijk te reinigen, niet gewaxt hoeft te worden en er mooi uitziet. Ze waren waarschijnlijk verrast om vast te stellen dat dit hetzelfde beton was dat ze al tientallen jaren bedekten met vloerbedekkingen. 
Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen is Dry&Green® erin geslaagd om een betonvloer te verdichten via een proces met diamantslijpen en het aanbrengen van chemische stoffen om het materiaal veel harder te maken dan dat van een gewone betonplaat. Het resultaat is een extreem hard oppervlak met een prachtige glans dat erg weinig onderhoud vraagt.
Als u een vloer nodig hebt en zich afvraagt of gepolijst beton de oplossing is, neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie.

Klik op de onderstaande koppeling en combineer verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden voor uw nieuwe project.

PRAKTIJKVOORBEELDEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi dolor augue, laoreet vel imperdiet non, blandit ac dui. Cras vel tristique tortor. Praesent ut augue mi. Morbi magna eros, aliquam eget interdum vitae, consequat et nulla. Suspendisse eu leo ac nulla varius dictum. Pellentesque ante nisi, dictum at tempus ut, facilisis blandit lorem. Nullam interdum eleifend dolor sit amet laoreet. Sed sem augue, vehicula at pretium eget, gravida a tortor. Nunc fringilla ligula a metus ullamcorper sit amet commodo sapien dapibus. Phasellus tortor sem, rutrum fermentum auctor congue, fringilla eu ante. Vivamus viverra, massa ut egestas vulputate, elit ipsum aliquet eros, quis volutpat dolor nisi in nulla.

Nieuws
Contact

DRY & GREEN

International BVBA

Swinnenwijerweg 12
B-3600 Genk - Belgium
Tel: +32 (0)89 / 24 .80 .81
Fax: +32 (0)89 / 24 .80 .86
Email: info@dryandgreen.com


Newsletter
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

WELKOM

Dry&Green® is gespecialiseerd in het polijsten van beton en in het professioneel voorbereiden van uw vloer. Wij werken onder meer voor de commerciële en industriële sector, het onderwijs, opslagplaatsen, productievestigingen, de kleinhandel, de overheid en particulieren. Dankzij onze uitgebreide ervaring werken we samen met eigenaars, architecten en bestekschrijvers tijdens de offerteprocedure, maar ook met algemene aannemers vanaf het moment dat ze een project binnenhalen, tijdens het polijstproces tot en met de onderhoudsrichtlijnen voor de eigenaars.

Als u de eigenaar of manager bent van een productievestiging / opslagplaats en u bent op zoek naar oplossingen tegen het stoffen of versplinteren van beton, voegproblemen, beperkte lichtinval of problematische coatings, dan hebben wij oplossingen voor u die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen. Dry&Green® geeft opleidingspresentaties aan architecten en specifieke presentaties voor algemene aannemers op verzoek. Voor meer informatie over specificaties en technische gegevens, kunt u zich aanmelden op onze website en het onderdeel "Architecten en bestekschrijvers" raadplegen.

Dry&Green® staat bekend om zijn producten en uitstekende uitvoering van projecten. We leveren mechanisch gepolijste betonvloeren die een extra "edge" zullen geven aan uw ontwerp en vloerprestaties. Dry&Green® biedt hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele alternatieven op het vlak van gepolijst beton.

Met onze uitgebreide ervaring in het polijsten van beton en onze geavanceerde, efficiënte apparatuur brengen we grote betonprojecten tijdig en op een professionele manier tot een goed einde.  Wij streven ernaar om in de voorhoede te blijven lopen met deze snel evoluerende technologie. Daarom zetten we zwaar in op onderzoek en ontwikkeling van gepolijst beton. Wij verbeteren voortdurend onze polijstprocessen en -normen om onze vakkennis bij te schaven en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Diamant beton polijsten

De missie van Dry & Green bestaat uit het creëren van droge, stofvrije en milieuvriendelijke omgevingen door de algemene duurzaamheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van uw vloer te maximaliseren.

Het maakt niet uit of u diamant gepolijst beton voor uw huidige project overweegt of bij uw huidige vloerbedekking wilt blijven, wij staan altijd klaar om u te helpen bij het voorbereiden van de bestaande ondervloer.

Ontdek zelf wat u kunt doen met gepolijst beton en laat u gaan met onze DESIGNER …