Nl - Fr - En - De
Nieuws
Contact

DRY & GREEN

International BVBA

Swinnenwijerweg 12
B-3600 Genk - Belgium
Tel: +32 (0)89 / 24 .80 .81
Fax: +32 (0)89 / 24 .80 .86
Email: info@dryandgreen.com


Newsletter
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

INTELLISEAL

Dry & Green levert een volledige vloerbedekking die de vloer beschermt gedurende de hele levensduur van uw gebouw. Wanneer onze producten als totaalsysteem worden gebruikt, komt een ongeëvenaarde vloer tot stand die slijtvast, esthetisch en duurzaam is. Wij beschermen de structuur vanaf de grond – beschouw ons gerust als de engelbewaarder van uw gebouw.

Uitharden (curing) en afdichten (sealing)

Beton dat correct werd uitgehard heeft een optimale hydratatiegraad. Hydratatie is de chemische reactie tussen het mengwater en het cement in het beton. De hydratatiereactie begint meteen nadat het mengwater in contact komt met het cement en gaat nog vele jaren door na het storten van het beton. Met een juiste curing krijgt u beton dat duurzamer is, maar ook slijtvaster, ondoordringbaar en stevig. Het vermindert ook de kans op barsten, stoffen en versplintering. Gebruik InTelliSeal (Mx) om uw betonvloer goed uit te harden en af te dichten.

Dit product is ook onze favoriet voor toepassingen buitenshuis!

Onze professionals helpen u graag bij het aanbrengen, maar u kunt het product ook kopen om zelf te gebruiken. Gelieve er wel rekening mee te houden dat de techniek voor het aanbrengen afhankelijk is van de plaatselijke omstandigheden.

Verdichten en verharden

Voor een aantrekkelijk betonoppervlak dat even lang meegaat als uw gebouw, worden geschikte verharders en verdichters aanbevolen. Door het verharden en verdichten van de vloer komt een duurzaam oppervlak tot stand met een hoge glans en schitterend uitzicht. Het gebruik van een verharder en verdichter gaat een stap verder dan curing en sealing: het zorgt voor een duurzame en slijtvaste vloer die een leven lang meegaat. Om dit soort oppervlak te verwezenlijken, gebruiken we InTelliSeal (Li)

Verbeteren van betoneigenschappen

Na het gebruik van een verdichter moet de vloer een tijdje uitharden voordat de weerstand tegen vlekken en schade optimaal is. Dit is van cruciaal belang omdat permanente schade kan ontstaan als chemische stoffen tijdens deze kritieke fase in contact komen met de vloer. Daarom wordt voor deze fase een product aangeraden om de kwaliteit van het beton te verbeteren en het onmiddellijk vlekbestendig te maken. Het gebruik van een dergelijk product zorgt ook voor een oppervlak dat duurzamer is en beter bestand is tegen vlekken en slijtage. Daarom brengen we InTelliSeal (Microfilm) aan op het oppervlak.

InTelliSeal (Microfilm) zorgt ook voor een glans op niet-gepolijste oppervlakken.

Beton kleuren en kleurcorrectie

Wanneer zelfs de juiste afwerkingstechnieken voor beton geen bevredigend resultaat opleveren, breek uw betonvloer dan NIET op en bedek de vloer ook NIET met een artificieel product. Met het InTelliSeal Color System hebt u altijd de juiste oplossing bij de hand voor minder geld dan eender welk alternatief.

In de afgelopen jaren hebben wij onszelf steeds strengere normen opgelegd en hebben we verschillende technieken verfijnd om de kleur van beton te restaureren. Al onze oplossingen dringen door tot in het beton en worden dus deel van het originele beton. Sommige technieken vormen zelfs een film en kunnen dus elk probleem de baas. Maar al onze oplossingen respecteren de specifieke kenmerken van beton zonder een "plastic" verflaag of andere soort bedekking te vormen.

Penetreert en vormt geen film: InTelliSeal (Tint) en InTelliSeal (Colorhard)

Penetreert en vormt een film (bedekt zelfs aggregaat): InTelliSeal (Solid) ColorStain

InTelliFloor

In combinatie met onze uitzonderlijke vaardigheden op het vlak van polijsten met diamant, brengen we deze producten aan op zowel nieuwe als te renoveren betonvloeren. Wij voorzien ook opleidingen en verkopen onderhoudsproducten en -diensten voor uw eigen onderhoudsteams zodat u zich de trotse eigenaar kunt noemen van een InTelliFloorTM-vloersysteem.