Nl - Fr - En - De

DIAMANT GEPOLIJST BETON

U hebt wel al eens een betonvloer zien liggen in een groothandel of een gepolijste en gekleurde betonvloer in uw lievelingscafé. Steeds meer aannemers, architecten en gebouwbeheerders ontdekken de vloer waarnaar ze al jaren op zoek zijn.  Een vloer die erg slijtvast is, makkelijk te reinigen, niet gewaxt hoeft te worden en er mooi uitziet. Ze waren waarschijnlijk verrast om vast te stellen dat dit hetzelfde beton was dat ze al tientallen jaren bedekten met vloerbedekkingen. 
Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen is Dry&Green® erin geslaagd om een betonvloer te verdichten via een proces met diamantslijpen en het aanbrengen van chemische stoffen om het materiaal veel harder te maken dan dat van een gewone betonplaat. Het resultaat is een extreem hard oppervlak met een prachtige glans dat erg weinig onderhoud vraagt.
Als u een vloer nodig hebt en zich afvraagt of gepolijst beton de oplossing is, neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie.

Klik op de onderstaande koppeling en combineer verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden voor uw nieuwe project.

PRAKTIJKVOORBEELDEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi dolor augue, laoreet vel imperdiet non, blandit ac dui. Cras vel tristique tortor. Praesent ut augue mi. Morbi magna eros, aliquam eget interdum vitae, consequat et nulla. Suspendisse eu leo ac nulla varius dictum. Pellentesque ante nisi, dictum at tempus ut, facilisis blandit lorem. Nullam interdum eleifend dolor sit amet laoreet. Sed sem augue, vehicula at pretium eget, gravida a tortor. Nunc fringilla ligula a metus ullamcorper sit amet commodo sapien dapibus. Phasellus tortor sem, rutrum fermentum auctor congue, fringilla eu ante. Vivamus viverra, massa ut egestas vulputate, elit ipsum aliquet eros, quis volutpat dolor nisi in nulla.

Nieuws
Contact

DRY & GREEN

International BVBA

Swinnenwijerweg 12
B-3600 Genk - Belgium
Tel: +32 (0)89 / 24 .80 .81
Fax: +32 (0)89 / 24 .80 .86
Email: info@dryandgreen.com


Newsletter
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

AFWERKEN VAN BETONVLOEREN

Als een van de meest innovatieve en rendabele vloerbedekkingen die vandaag beschikbaar zijn, is de gepolijste betonvloer marktleider voor gebruik in opslagruimtes, kleinhandel en decoratieve faciliteiten over de hele wereld. Van showrooms tot industriële installaties, van overheidsgebouwen tot de kleinhandel, diamant gepolijste betonvloeren zijn een van de snelst groeiende fenomenen die de industrie ooit gezien heeft.

Onze specialiteit is gepolijst beton, en wij leveren onze diensten in de hele Benelux, delen van Duitsland en Frankrijk aan architecten, eigenaars, ingenieurs en algemene aannemers.  Dankzij ons unieke polijstproces met diamanten is ons bedrijf de grootste leverancier geworden van gepolijst beton. Wij zijn ook nog steeds trots op onze handenarbeid aan betonranden, kleinere opdrachten en detailwerk in woningen.  Naast het polijsten van beton bieden we ook decoratieve diensten aan, zoals het polijsten van terrazzo en natuurstenen, het opvullen en repareren van voegen, egalisatie, voorbereiden van de vloer, repareren van barsten en sanering bij sloopwerken. Wij leveren zelfs kant-en-klare oplossingen voor het polijsten van beton voor uw nieuwbouwprojecten, met minder risico's voor u en met een kwaliteits- en tevredenheidsgarantie.

Diamant gepolijst beton (wat we InTelliFloor noemen) is een mechanisch slijp- en polijstproces dat gebruik maakt van industriële diamanten en impregnerende verhardingsmiddelen en sealers om de vloer te nivelleren, verharden, polijsten en uiteindelijk te dichten van binnenuit. Naast de verlengde levensduur en de rendabiliteit, hebben gepolijste betonvloeren nog andere voordelen. Zo worden ze beschouwd als een LEED-vriendelijke oplossing (Leadership in Energy and Environmental Design).

Het is erg indrukwekkend om met eigen ogen de transformatie van gepolijst beton mee te maken. Daarom geven we mobiele polijstdemonstraties om u te laten zien wat we voor uw vestiging kunnen betekenen.  Kies uw slechtste, meest gebruikte vloer en maak u klaar voor het verbluffende resultaat van gepolijst beton.

InTelliFloor gepolijst betonoppervlak

Klik op de onderstaande koppelingen voor meer informatie over met diamant gepolijst beton:

- Voordelen
- Visuele aspecten
- Het polijstproces
Particuliere toepassingen
- Commerciële of industriële toepassingen
- Verwachtingen en beperkingen

Of test hoe goed u bent in het ontwerpen van gepolijst beton met de DESIGNER …