Nl - Fr - En - De
Nieuws
Contact

DRY & GREEN

International BVBA

Swinnenwijerweg 12
B-3600 Genk - Belgium
Tel: +32 (0)89 / 24 .80 .81
Fax: +32 (0)89 / 24 .80 .86
Email: info@dryandgreen.com


Newsletter
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

VLAKKERE VLOEREN

Betonvloeren zijn cruciaal in elke industriële omgeving. Dat geldt nog meer voor hoogbouwmagazijnen, waarbij een hoog draagvermogen en erg vlakke vloeren essentieel zijn voor de werking van het materiaal. Wij begrijpen het belang van correct ontworpen en geplaatste vloeren, ook wel "Superflat"-vloeren genoemd. Niet alle bedrijfsgebouwen hebben natuurlijk een Superflat-vloer nodig, daarom leveren we advies aan onze klanten en eindgebruikers om ervoor te zorgen dat de vloerspecificaties overeenstemmen met hun behoeften. Dat leidt ertoe dat onze oplossing niet alleen de meest voordelige is, maar ook op lange termijn het minste onderhoud vereist.

We hebben heel wat ervaring opgebouwd in het ontwerpen en renoveren van vlakke vloeren conform het "Concrete Society Technical Report 34", DIN 18202, DIN 15-185, het Belgische TV201, NEN-normen en alle ASTM-normen (inclusief de Fmin-specificatie).

Op dit deel van onze website vindt u een inleiding tot ons brede gamma aan diensten voor vloerbehandeling in de industriële logistieke sector.

Wij garanderen uitbaters van bestaande installaties dat hun betonvloer altijd zijn maximale prestatievermogen zal leveren. Voor nieuwbouw, upgradeprojecten en renovaties bieden we een uitgebreid pakket aan diensten aan, zoals 3D-vlakheidsmeting van de vloer, reparatiediensten voor betonvloeren op de hele site en het slijpen en polijsten van vloeroppervlakken om onderhouds- en reparatiekosten te drukken.

Vlakkere vloeren zorgen voor een snellere en veiligere werking van uw opslagruimte en minder problemen met voertuigen en vloeren, zodat u op lange termijn heel wat geld uitspaart.

Specificaties van de vloervlakheid
Naarmate de vraag naar snellere, meer efficiënte technologieën voor opslagruimtes toeneemt en steeds nieuwe voertuigen worden ontwikkeld, dragen ook de normen voor vloervlakheid bij tot de gemoedsrust van de uitbaters. Er zijn verschillende soorten vlakheidsspecificaties voor vloeren met vrije beweging en vloeren met gedefinieerde beweging.

Vlakheidsmeting
We hebben heel wat ervaring opgebouwd met verschillende soorten meetapparatuur en slijpmachines voor vloeren. De grootste uitdaging bestaat erin om de corrigerende slijpwerkzaamheden te laten verlopen volgens technische metingen die vooraf werden uitgevoerd.

Daarom hebben we een volledig unieke meetmethode ontwikkeld om de kloof tussen theorie en praktijk te dichten.

De volledige opmeting wordt uitgevoerd met een erg geavanceerd Robotic Total Station, waarmee een referentiebeeld wordt gemaakt van het gebouw. Wanneer vervolgens gestart wordt met de corrigerende slijpwerkzaamheden, wordt het Total Station opnieuw geconfigureerd met de achtergronden als referentie en weer in deze virtuele ruimte geplaatst. Dan kan worden gestart met het slijpen volgens het theoretisch ontwikkelde 3D-model.