Nl - Fr - En - De
Nieuws
Contact

DRY & GREEN

International BVBA

Swinnenwijerweg 12
B-3600 Genk - Belgium
Tel: +32 (0)89 / 24 .80 .81
Fax: +32 (0)89 / 24 .80 .86
Email: info@dryandgreen.com


Newsletter
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

VERWACHTINGEN EN BEPERKINGEN

Niet elk beton is geschikt om te worden bewerkt en gepolijst. Wanneer op bestaand beton wordt gewerkt, hangen de resultaten voor een groot stuk af van de kwaliteit van het beton waarmee de aannemer moet werken.

Bestaand commercieel beton dat voldoende sterk is en is afgewerkt (met een troffelmachine) zal in de meeste gevallen een uitstekend resultaat opleveren.

Onzekere factoren zoals aggregaat, kleurverschillen, allerlei vervuilende stoffen, barsten, patronen achtergelaten door oude vloerbedekking, bestaande vlekken, nagelgaten, gerepareerde stukken en de vlakheid kunnen het uiteindelijke uitzicht en het resultaat beïnvloeden.

Bij nieuwe projecten wordt het eindresultaat aanzienlijk verbeterd als de betonplaat wordt gegoten volgens specificaties die rekening houden met de toegepaste processen. Bij vloertoepassingen moet betonbewerking steeds worden gezien als een proces dat bestaat uit verschillende onderdelen – samenstelling van het betonmengsel, afwerkings- en curing-methoden, plaatsing van schijnvoegen en het bewerkings-/polijstproces. Als het mogelijk is om elk onderdeel aan te passen, doet u er goed aan om de bewerkingsfase van het beton niet als een alleenstaand onderdeel te beschouwen. Wanneer een betonplaat wordt gegoten volgens de specificaties van de polijster, worden een heleboel onzekere factoren uitgesloten en zal het eindresultaat beter zijn dan dat van een bestaande betonplaat die nog moet worden afgewerkt.

Diamant gepolijst beton in logistieke omgeving

Klik op de onderstaande koppelingen voor meer informatie over met diamant gepolijst beton:

- Voordelen
- Visuele aspecten
- Het polijstproces
Particuliere toepassingen
- Commerciële of industriële toepassingen
- Verwachtingen en beperkingen

Of test hoe goed u bent in het ontwerpen van gepolijst beton met de DESIGNER …