Nl - Fr - En - De

PERSONALISEER UW VLOER

Uw vloer na de installatie aan uw wensen kunnen aanpassen, is een grote troef. We hebben hieronder enkele voorbeelden verzameld zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden op het vlak van kleurvariaties, schuurdiepte, glans, verschillende zaagsnedes enz.

Houdt u van de minimalistische look van gewoon beton?

Door het InTelliFloor™-proces toe te passen op een gewone betonvloer komt de sensuele pracht van het materiaal helemaal tot zijn recht.

Een beetje meer kleur?

Denk er wel aan dat gedrukte kleurenkaarten er nooit helemaal hetzelfde uitzien als het echte product. Als u een idee hebt van welke kleur uw vloer moet hebben, neem dan contact met ons op zodat we u persoonlijk alle mogelijkheden kunnen laten zien.

Kies de gewenste blootstelling van de kiezel

Iedereen heeft een andere smaak. Een vloer die met een stalen troffel is afgewerkt, heeft subtiele kleurvariaties door het natuurlijke curing-proces van beton. Het is met andere woorden een natuurlijk, met de hand gemaakt product en geen twee platen zullen er hetzelfde uitzien. Net als een lekkere espresso of een fles wijn gaat het deels om wetenschap en deels om kunst. Echt iets voor ons! Een "peper en zout"-afwerking is een eerste voorzichtige stap bij het blootstellen van de kiezels. Voor wie zich helemaal wil laten gaan, is er een diepere blootstelling mogelijk waardoor het lijkt alsof de vloer bezaaid ligt met edelstenen.

Hoe glanzend moet uw vloer zijn?

We kunnen dezelfde vloer leggen met een erg glanzende, glanzende of matte afwerking. We kunnen ook een antisliplaag voorzien voor vloeren buiten of in de buurt van badkamers zonder afbreuk te doen aan de geïntegreerde look van uw woning.

Maak uw ideale vloer in het ontwerpveld hieronder aan de hand van de menu's en ontdek de mogelijkheden van beton gepolijst met diamant …